Leven met Fab

Een strip over het dagelijkse leven van Fabienne de Hoop

Een kijkje in mijn leven

Tot 2016 wekelijks online gepubliceerd.

Al jarenlang had ik de droom om een korte strip (ook wel ‘gag’ genoemd) te maken over mijn dagelijkse leven: Leven met Fab. Deze droom werd werkelijkheid tijdens mijn stage bij The Cartoon Factory. Hier leerde ik o.a. meer over cartoons en karikatuur tekenen, maar kreeg ik daarnaast ook de kans om mijn strip uit te werken.


Deze korte strip van 3 tot 4 plaatjes was niks anders dan op een humoristische wijze vertellen over de dingen die ik meemaakte. Leven met Fab werd wekelijks online uitgebracht, maar is helaas na een looptijd van één jaar beëindigd vanwege tijdsgebrek. In mijn hoofd is het echter nooit gestopt. Tot op de dag van vandaag vertaal ik de dingen die ik mee maak, de absurde gedachtes die ik soms heb en al mijn ups & downs naar een strip.

In februari 2020 ben ik opnieuw begonnen met het maken van Leven met Fab strips. Je kan deze volgen op Facebook en Instagram.

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.  

Jouw leven in een strip?

Wil jij jouw leven, jouw familie of jouw onderneming ook vastleggen in een strip? Die bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks gepubliceerd wordt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Vertel jouw verhaal met strips