Zakelijk portret

Onderscheid jezelf met een professioneel zakelijk portret

Voor bedrijven en ondernemers

Een zakelijk portret op maat gemaakt

Ben jij op zoek naar een mooi afscheidscadeau voor jouw waardevolle collega? Of wil jij jezelf uniek in de markt zetten als ondernemer? Denk dan eens aan een portret! Volledig naar jouw wensen gemaakt en beschikbaar in elk formaat.


Het voordeel van een zakelijk portret is dat het in alle opzichten uitstraalt wie jij bent, zonder 100% realistisch te zijn. Bijvoorbeeld door jouw werkkleding of huisstijl te verwerken in de illustratie, of een aantal diensten uit te lichten in extra voorwerpen.  Alles wat jou als ondernemer uniek maakt leg ik vast in een illustratie.

Zet jij liever jouw werknemers of collega’s in het zonnetje? Kies dan voor een portret als unieke aanvulling binnen jouw bedrijf. Geef iedereen een mok met zijn persoonlijke illustratie, of verwerk een zakelijk portret in een e-mailhandtekening. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.  

Wat zegt Imke over onze samenwerking?

Fabienne is een getalenteerde en gepassioneerde ‘kunstenaar’. Ze maakt prachtig werk! Daarnaast is het fijn om met haar samen te werken. Ze leeft zich in in de ‘opdrachtgever’, werkt snel en is pas tevreden wanneer de klant dat is. Ik ben nog steeds blij met de illustratie die ze voor mij maakte!

Imke de Korte

Imspiratie & Misfits Uden

Op zoek naar een zakelijk portret?

Laat jezelf of jouw collega’s op een bijzondere manier zien door middel van een uniek portret. Wil je naast jouw team ook de diensten van jouw bedrijf naar voren laten komen? Kies dan voor een cartoon op maat of neem vrijblijvend contact met mij op.

Zakelijk portret in een fotolijst