Familie portret

Een familie portret van en voor iedereen

Say cheese!

Familie portret volledig naar wens digitaal op maat gemaakt.

Bij de term ‘portret’ gaan je gedachten waarschijnlijk al gauw naar fotografie, maar wat dacht je van een illustratie? Geen gedoe met dat iedereen op hetzelfde moment op dezelfde locatie moet zijn. Hoe fijn is dat!

 

Iedereen (inclusief de huisdieren!) kan ik voor jou op unieke wijze in een familie portret zetten. Om ieder familielid zo herkenbaar mogelijk te illustreren maak ik graag gebruik van hobby’s of andere kenmerken. Hiervoor heb ik jouw hulp natuurlijk goed nodig, samenwerking zet ik daarom altijd voorop. Vanaf de eerste schets tot het eindresultaat ben jij betrokken. 


Doordat ik digitaal werk is het mogelijk om jouw portret op ieder denkbaar formaat op te zetten, maar ook om hem op unieke wijze te printen! Zo kan je via de website YourSurprise jouw illustratie op verschillende originele cadeaus laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een kerstbal, een kussensloop of mooi op een groot canvas.

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.  

Wat zei Lara over haar familie portret?

“Ik heb Fabienne gevraagd voor een zwangerschapsillustratie! Ik ben altijd al dol geweest op haar manier van tekenen, vandaar ook mijn keuze voor haar. Ze heeft echt tot in detail naar bijvoorbeeld onze huisdieren gekeken en echt hun karaktertjes meegenomen in de tekening. Ik ben super tevreden over het snelle werken en hoe fijn ze feedback oppakt. Kortom: aanrader!”

Lara Steenvoorden

Wanneer mag ik jouw familie tekenen?

Heb jij interesse in een uniek portret van jouw familie, maar weet je niet precies hoe het te werk gaat? Lees Ik wil een portret, en nu?‘ bij de veelgestelde vragen, of neem geheel vrijblijvend contact met mij op. 

Belangrijk! Voor een nog onbepaalde tijd neem ik géén nieuwe opdrachten meer aan. Mijn excuses voor het ongemak.

Familie portret in lijstje