Concept & Pitch

Illustraties voor concept en pitch presentaties

Illustraties vol energie

Gemaakt bij Searchresult, in opdracht van Essent.

Voor Essent heb ik tijdens mijn tijd bij Searchresult mogen werken aan een aantal illustratieve opdrachten. Voor een interne concept presentatie bij Essent heb ik bijvoorbeeld voor elke pagina een illustratie gemaakt als visuele ondersteuning van het onderwerp. Om de onderwerpen wat luchtig en toegankelijk te houden heb ik bij veel van deze illustraties iets van humor toegevoegd.

Daarnaast ben ik betrokken geweest bij een speciaal team voor de content marketing. Hiervoor heb ik bijvoorbeeld een vijftal illustraties gemaakt met mogelijke scenario’s voor ‘Een dag zonder energie’. Deze illustraties zijn gepubliceerd op Facebook en Twitter.

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.  

Hallo concepten!

Gemaakt bij Searchresult.

Voor Jumbo Supermarkten maakte ik bij Searchresult diverse illustraties ter visualisatie en ondersteuning van concept presentaties. Door concepten visueel toe te lichten maak je jouw creatieve ideeën voor de klant helder. Daarnaast creëer je hiermee een bepaalde verwachting, waardoor er duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden.

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.  

Naar jouw smaak gemaakt

Gemaakt bij Searchresult.

Voor een pitch presentatie voor Domino’s pizza, maakt ik voor Searchresult diverse illustraties. Deze illustraties, gemaakt in een snelle en schetsmatige stijl, werden gebruikt ter ondersteuning van hun ideeën.

Deze manier zorgt ervoor dat het concept visueel duidelijk wordt, zonder dat er al veel uren in een concreet design worden gestopt. 

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.  

Verrijk jouw concept of pitch presentatie

Bereik jouw doelgroep op een unieke en toegankelijke manier door middel van een op maat gemaakte strip. Door in te spelen op de emotie zal jouw verhaal meer indruk maken en daardoor beter blijven hangen. Laten we samen aan de slag gaan!

Leven zonder energie voor Essent