Findability

Online marketing cartoons, met een vleugje gebruiksvriendelijkheid

Uitleg van abstracte diensten

Cartoons ter ondersteuning van online content en presentaties

Cindy Rooijakkers, een gedreven online marketeer en UX-researcher met een passie voor website optimalisatie, is het gezicht achter Findability.nl. Ze helpt bedrijven aan blije website bezoekers en blije zoekmachines. Om haar verschillende diensten zowel begrijpelijk als aantrekkelijk te maken, kreeg ik de vraag om online marketing cartoons te creëeren.

Bijzonder aan Cindy haar werkwijze is, is dat ze ontzettend betrokken is bij haar klanten. Om dit extra goed naar voren te laten komen heb ik Cindy de hoofdrol gegeven in elke cartoon. Je ziet hier dus niet een willekeurige online marketeer aan het werk, maar een weergave van Cindy.

De verschillende diensten die ik via een cartoon heb uitgebeeld zijn: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie (CRO), User research (UX) en analytics.

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.  

Jouw dienst als cartoon?

Heb je moeite  met het uitleggen van jouw diensten of werkproces? Ik help je graag met het ontwikkelen van cartoons die het aanbod van jouw onderneming op een leuke en begrijpelijke manier visualiseren. Ontdek de mogelijkheden!

cartoon als visuele communicatie