BincQ

Financieel management cartoons, in opdracht van Mediacooks

Biedt een complete ondersteuning

Cartoons ter ondersteuning van online content

BincQ, wat staat voor ‘business in control’ is dé expert op het gebied van financieel management. Met een groot aanbod in specialisten en sparringpartners biedt BincQ bedrijven de juiste financiële kennis en ondersteuning. Zo helpen zij om ondernemingen winstgevend en competitief te houden. Om dit te realiseren hecht BincQ veel waarde aan betrokkenheid, vakkundigheid en partnership om zo met onderling vertrouwen een langdurige samenwerking aan te gaan.


De cartoons zijn gemaakt in opdracht van Mediacooks, een performance bureau dat de volledige website en marketing voor BincQ heeft gerealiseerd. Hun specialisme ligt bijvoorbeeld in het vertellen van een duidelijk verhaal d.m.v. een customer journey, ux-design en online marketing. Het doel van de opdracht was om complexe content van de website toegankelijk én aantrekkelijk te maken voor de bezoekers in de vorm van financieel management cartoons.

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.  

Jouw zakelijk aanbod als cartoon?

Heb je moeite  met het uitleggen van jouw diensten of werkproces? Ik help je graag met het ontwikkelen van cartoons die het aanbod van jouw onderneming op een leuke en begrijpelijke manier visualiseren. Ontdek de mogelijkheden!

cartoon als visuele communicatie

– Klik op een afbeelding om deze te vergroten.